Onze Projecten

Contact

KPS

Facebook Twitter LinkedIn
0320 258 129 Home » Steigerbouw Bedrijf, Bedrijven

Zoekt u een professioneel steigerbouw bedrijf?

Altijd hoge kwaliteit stalen en aluminium steigers

Bent u bezig met werkzaamheden aan bijvoorbeeld een kantoorgebouw, huis, brug of monumentaal pand? Kivits Project Service is uw partner voor de steigerbouw van stalen en aluminium steigers. Onze vakmensen zijn betrouwbaar, ervaren en servicegericht. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor een duidelijke en vrijblijvende offerte. Bel nu naar 0320 – 258129.

Eén van de beste steigerbouw bedrijven in de regio

Door de steeds strenger wordende (ARBO-)wetgeving is het monteren en demonteren van een steiger een waar specialisme geworden. Wanneer u tijd en kosten wilt besparen met de benodigde steigerbouw, schakel dan Kivits Projects Service in om deze voor u te verzorgen. Als bedrijf hebben wij een uitgebreid klantenbestand opgebouwd, waaronder bedrijven zoals De Spindel, Harsco Infra Structure en Gjaltema.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Goede kwaliteit stalen en aluminium steigers;
  • Maatwerk (oplossingen) in service, veiligheid en professionaliteit;
  • Ervaren en professionele steigerbouwers;
  • Competitieve tarieven.

Wij helpen u graag

Neem direct contact op met Kivits Project Service in als ons steigerbouw bedrijf u van dienst kan zijn. Als één van de beste steigerbouw bedrijven in de regio stellen wij graag een accurate en vrijblijvende offerte voor u op. Maak eventueel een afspraak met ons, waarin wij onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek aan u kunnen toelichten. Stuurt u hiervoor een e-mail naar info@kivits.org of bel met 0320 – 258129.


Interessant? Deel deze pagina